Vestigo Kapitalförvaltning
Personlig kompetens och djupgående analys

“Nu får jag den service och uppmärksamhet jag saknade på banken”

“Det känns inte bra när ingen på banken reagerar och hör av sig vid stora förändringar på börsen. Jag vill ha en aktiv, personlig förvaltare och mer än bankens standardiserade modellportfölj.

Mitt intresse för ekonomi är stort. Jag har koll och klara uppfattningar om vad jag vill uppnå. Men tiden räcker inte till för att hela tiden fatta nya placeringsbeslut. Därför började jag leta efter någon som kan hjälpa mig och tillföra det där lilla extra.”

 

Det säger Andreas, verksam som IT-konsult på ett större svenskt industriföretag.

 

“Det är viktigt med god avkastning och att hålla den linje i placeringarna vi har bestämt oss för. Jag vill hela tiden ha förslag, råd och tips. Och en samtalspartner som är kunnig och påläst. Det får jag hos Vestigo.”

 
 
 

Jag kan fråga hur dumt som helst utan att känna mig fånig”

 

” För en tid sedan kom jag till en punkt där jag ville ta kontroll över min ekonomiska situation. Det fanns ingen ordning och reda och jag hade absolut ingen överblick över mitt sparande. Jag orkar helt enkelt inte sätta mig in i min ekonomi. Och kommer förmodligen aldrig att ta mig tid till att göra det heller.”

 

Det säger Helen, distriktsläkare och specialist i allmänmedicin på en vårdcentral utanför Stockholm.

 

“Jag blev rekommenderad att träffa Vestigo av en god vän. Han hade själv positiva erfarenheter av såväl bemötande som hur rådgivningen hanterades.

Idag känner jag mig trygg med hur mitt kapital placeras. Den överblick jag tidigare saknade finns idag. När vi träffas förklarar min rådgivare tydligt steg för steg så att jag förstår. Han har kontroll samtidigt som jag vet vad som blir gjort.”